MENUKAART

LUNCH & DINNER

Al onze kip, rund, eend en lams gerechten zijn 100% Halal.
In onze Nasi en Bami gerechten zit varkensvlees, met uitzondering van onze Chinese Bami en mihoen.
Wanneer u dit vegetarisch wilt hebben kunt u dit melden aan ons.

Asian Tower is de hemel op aarde voor aanhangers van de Japanse keuken! In ons Teppan Yaki-restaurant toveren onze koks heerlijke gerechten op tafel en een glimlach op uw gezicht. Door de gebruikte kooktechniek blijven sappen en vitamines behouden. Weinig vet en verse ingrediënten zijn de kenmerken van ons restaurant, evenals de grote grillplaat van edelstaal. Deze grillplaat dient ook als tafel voor onze gasten en is uitermate geschikt voor groepen!

Ook voor de steeds populairder wordende, licht verteerbare Sushi en Sashimi bent u bij ons aan het juiste adres. In onze sushibar kunt u genieten van deze hapjes, die als hoofdingrediënt rauwe vis hebben. Onze topkoks hebben een jarenlange opleiding genoten en kennen alle kneepjes van het vak. Voor een gezellig etentje met uw vrienden of een zakelijk diner is sushi eten prima geschikt. En moet u een keer overwerken? Sushi is een superalternatief voor pizza!

U kunt rechts onze menukaarten downloaden.

Wie veel in de auto zit, heeft ons markante restaurant vast wel eens gezien. Op het knooppunt Nieuwegein, net naast de A12, is ons Oriëntaalse Specialiteitenrestaurant al jarenlang een blikvanger naast de McDonald’s. Wij nodigen u echter ook graag uit om eens binnen een kijkje te nemen. Ons restaurant heeft namelijk een uniek element. Het bovenste deel van het restaurant draait langzaam rond, met een snelheid van één ronde per uur! Tijdens het diner verandert het uitzicht dus steeds, een bijzondere ervaring.

Deze ervaring wordt nog eens versterkt door de culinaire diversiteit van Asian Tower. Onze Oriëntaalse keuken bevat gerechten die u niet snel in andere Chinese restaurants van Nederland zult tegenkomen. Verfijnde viscreaties, pikante vleesgerechten en kruidige groenteschotels: voor ieder wat wils. Ook voor een heerlijk lichte lunch kunt u natuurlijk ook bij ons terecht!

Naast de à la carte mogelijkheden is het ook mogelijk om zelf een menu samen te stellen. Vertel ons wat u wilt: vlees, vis, vegetarisch of een gemengd menu! Onze chef zal dan naar eigen inzicht een passend en gevarieerd menu voor u samenstellen.

Met een capaciteit van ruim 160 personen is Asian Tower ook de uitgelezen plek voor recepties en partijen.

Kijkt u rechts alvast op onze menukaarten.

SUSHI

Sushi is « hot »! Ware het niet dat deze lichte hapjes met rauwe vis natuurlijk koud gegeten worden! Sushi is makkelijk, snel en gezond! Bij Asian Tower vindt u een ruim assortiment verse sushi en sashimi (sushi zonder rijst) in onze spectaculaire sushibar.

Sushi is heerlijk als lichte lunch of voor een gezellig diner met vrienden of collega’s. Kortom, wilt u eens iets anders dan eten van de snackbar of de pizzeria? Bestel dan eens sushi. Voor bedrijven kan dat zelfs online!

AFHALEN

ZAKELIJK

Asian Tower is de perfecte locatie voor uw zakenlunch of -diner. U en uw gasten worden gastvrij onthaald en getrakteerd op de heerlijkste gerechten. En ondertussen kunt u genieten van het wisselende uitzicht in ons roterende restaurant!

U kunt natuurlijk uitgebreid genieten van onze à la carte gerechten, maar loop ook gerust bij ons binnen voor een snelle lunch of avondmaaltijd. Wanneer u aangeeft hoeveel tijd u tot uw beschikking hebt, dan zorgen wij ervoor dat u binnen de afgesproken tijd tevreden ons restaurant verlaat.

Zoekt u een locatie voor een personeelsfeest, jubileum of (product)presentatie? Bij Asian Tower zijn alle faciliteiten aanwezig voor een succesvolle zakelijke gelegenheid!

Wij wijzen u ook graag op onze cateringactiviteiten en op de mogelijkheid, uitsluitend voor bedrijven, om Sushi en Sashimi online te bestellen.

Als u thuis of op de zaak uw keuze vast wilt bepalen, kunt u rechts onze menukaart downloaden.

Voor speciale wensen kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met de heer Tang.

CATERING

Wilt u thuis of op uw bedrijf genieten van authentieke Oriëntaalse delicatessen, dan bent u bij Asian Tower aan het juiste adres. Of het nu gaat om een verjaardag, huwelijksfeest, (product)presentatie, jubileum, vergadering, of een andere gelegenheid: Asian Tower neemt u graag de hele organisatie uit handen. Wij verzorgen uw catering van begin tot eind, en… na afloop hebt u geen afwas!

Uiteraard begint een goede catering met een gedegen voorbereiding. In een voorbespreking inventariseren wij al uw wensen en eventuele dieetvoorschriften. Mogelijk kunnen we u tijdens dat gesprek een aantal bijzondere ideeën aandragen.

Welke vorm van catering u ook kiest, Asian Tower is uw betrouwbare partner. En de kwaliteit is uiteraard van hetzelfde hoge niveau als u van ons restaurant bent gewend.

Wilt u zelf al ideeën opdoen? U kunt rechts onze menukaarten downloaden.

Voor speciale wensen kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met de heer Tang.